Waarom bowling-info.be?

De website bowling-info.be is onderdeel van het platform Q-info.com, een verzameling branchegerichte websites waarop ondernemers zich kunnen aanmelden. Deze websites combineren een traditionele bedrijvengids met interessante artikelen. Ook bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om bedrijven te vergelijken en te contacteren. Q-info.com is actief in Nederland en België en heeft in beide landen meer dan 200 branchegerichte website. Deze zijn samen goed zijn voor meer dan 85.000 aangemelde bedrijven en ruim 8 miljoen pageviews per jaar.

Ontzorgen, nu en in de toekomst

Ons doel is ondernemers zo veel mogelijk ontzorgen, nu en in de toekomst. Dat doen we met onze branchegerichte website, maar ook met onze online marketing diensten. We blijven ons platform verder ontwikkelen. Zo willen we in de toekomst producten en diensten ontwikkelen die ondernemers kunnen helpen op het gebied van facturatie, planning en boekhouding. Dat doen we altijd met onze missie in het achterhoofd: zorgen dat jij je 100% kan richten op waar jij als ondernemer het beste in bent. Wij helpen je graag met de rest.

Expertise en jarenlange ervaring

Q-info.com en haar websites bestaan inmiddels al meer dan 10 jaar. Het is een project van een Nederlands internetbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe software. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen marketing- en salesafdeling die dagelijks aan het platform werkt. Onze expertise in het ontwikkelen van software zorgt ervoor dat we onze websites draaiende kunnen houden én verder kunnen uitbreiden. De jarenlange ervaring van ons team op het gebied van online marketing zorgt ervoor dat we jou kunnen helpen met je eigen website en jouw online vindbaarheid. Daarbij houden we altijd oog voor de specifieke branche waarin jij je bevindt.

Transparantie en klanttevredenheid

Transparantie en klanttevredenheid zijn voor ons erg belangrijk. We bieden iedereen een gratis vermelding, je betaalt alleen wanneer je zelf voor een betaalde dienst kiest. Je kunt je vermelding gemakkelijk opzeggen of verwijderen. Bij onze online marketing diensten communiceren we altijd wat je exact moet betalen en wat de levertijd van onze diensten is. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Op zoek naar de bijbehorende facturen? Geen probleem! Door in te loggen op je account kun je snel je facturen inzien. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bij ons heb je op werkdagen binnen 24 uur gegarandeerd persoonlijk antwoord.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over ons bedrijf, ons platform of de diverse diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op via service@bowling-info.be of bel met ons via +31 38 460 34 48.