Sportcentrum 't Kanaal


Commelo 11 3580 Beringen
+3211/453257 Klik om te bellen

Over Sportcentrum 't Kanaal

Waarom is Sportcentrum 't Kanaal de beste keuze voor jou?

Sportcentrum 't Kanaal bestaat al sinds 1994 en is een begrip in de streek, zowel bij de locals als bij toeristen. Op zoek naar een feestje voor jong en oud? Er is voor iedereen wat tofs te beleven. Kinderfeestjes, familie -of bedrijfsfeestje, gewoon even bijpraten met vrienden, voetbal kijken? Al dan niet met een hapje of een ontspannende of sportieve bezigheid: the place to be.

Meer over Sportcentrum 't Kanaal:

Nathalie en Christophe, de 2 uitbaters streven al sinds de beginjaren naar een grote tevredenheid bij de gasten. We werken samen met een team van een 10 tal gemotiveerde werknemers, waaronder een 6 tal jobstudenten. We vernieuwden de zaak reeds enkele malen. In 2019 en 2020 plannen we grote verbouwingen om "up-do-date" te blijven.

Openingstijden: iedere dag vanaf 14:00

Wat kan Sportcentrum 't Kanaal je bieden?

Hier vind je te midden van alle sportieve faciliteiten een gezellige cafetaria waar je lekker kan eten of van een hip drankje kan genieten. Je kan gebruik maken van 10 Moderne bowlingbanen, 7 pool-biljarttafels, 4 snookertafels, 1 pingpongtafel of de binnenspeeltuin. Of voor iets sportiever: 3 squashcourts of groepslessen aerobics, yoga, buikdans. Of kom gewoon eens langs met familie of vrienden om eens bij te praten of voetbal te kijken op 't groot scherm, al dan niet terwijl de kids zich amuseren in de binnenspeeltuin.

Wie gingen je voor?

Bezoekers van ons centrum hebben alle leeftijden en komen uit alle lagen van de bevolking. Ook hebben we veel aandacht voor hulpbehoevenden. Heel de zaak is erop aangepast. Onze gezellige drukte en goede ontvangst wordt erg geapprecieerd door de bezoekers. Maar ook de combinatie van mogelijke activiteiten zorgt ervoor dat iedereen zich hier kan amuseren.

Foto's

Sportcentrum 't Kanaal in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Doelgroep

Iedereen welkom

Onze locatie

Logo Sportcentrum 't Kanaal

Sportcentrum 't Kanaal

Sportcentrum 't Kanaal


Commelo 11 3580 Beringen
+3211/453257 Klik om te bellen