Wima Bowling & Partycenters Nv


Boomse Steenweg 35 2627 Schelle
03 888 21 77 Klik om te bellen

Over Wima Bowling & Partycenters Nv

Zin in een toffe bowlinguitstap ? 

Full Experience
Gezellig met de familie of vrienden genieten van de heerlijke gerechten, gecombineerd met een tof partijtje bowlen. Wima Schelle heeft een total make-over gekregen in zijn nieuwe locatie. Wij verwelkomen u en uw gasten in een warm-industrieel kader. Bij de Full Experience formule bieden wij een enorme keuze aan gerechten aan aan de verschillende kookeilanden. Het keukenteam verwent u met pure gerechten uit de houtskooloven, de BBQ, teppanyaki, .. een enorme variatie waar zowel volwassenen als kinderen hun gading in vinden. Dit is à volonté dineren aan een vaste prijs.

Leuke communiefeesten/lentefeesten
Onze kindvriendelijke aanpak bezorgt u en uw familie een super geslaagd feest waar groot en klein volop van genieten.
De chef zorgt voor een uitgebreid buffet en showcooking terwijl de bediening u een vriendelijke service garandeert.
De bowlingbanen worden aangepast met bumpers zodat ook de jongsten een mooie score behalen.

Coole verjaardagsfeestjes
Wij zetten de discolichten en de blacklights aan zodat het feest kan beginnen ! Voor of na het bowlen gaat de groep smullen van het smulbuffet waar zij à volonté kunnen nemen van de uitgebreide keuze aan snacks. 
 
After bowling lounge
Nog gezellig napraten met een cocktail of een frisse pint. In de knusse zitjes in de lounge is gezelligheid troef. Ook een partijtje pool kan gespeeld worden terwijl het gezelschap toekijkt.
 
Streetfood formule
Geen zin voor een uitgebreid buffet met alle toeters en bellen ? Kies dan voor de streetfood formule waarbij wij een hamburgerbuffet opstellen waarvan de gasten à volonté kunnen nemen. Of kiest u liever voor een grote paellapan of pasta ? We hebben verschillende mogelijkheden voor uw groep.

Flavours
Flavours is een 3-gangen menu met bediening aan tafel in ons restaurant Lane12. Deze formule is volledig in het "to share" principe waarbij de gerechten in het midden van de tafel worden gezet. Een super gezellig diner onder vrienden of collega's, al dan niet gecombineerd met een partijtje bowlen.

Foto's

Wima Bowling & Partycenters Nv in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Doelgroep

Iedereen welkom

Onze locatie

Logo Wima Bowling & Partycenters Nv

Wima Bowling & Partycenters Nv

Wima Bowling & Partycenters Nv


Boomse Steenweg 35 2627 Schelle
03 888 21 77 Klik om te bellen